Med denne hjemmesiden håper jeg å kunne tilby produkter som kan gjøre hverdagen lettere, hyggeligere og kanskje være med på å minske bruken av f.eks bæreposer. Jeg liker også gjenbruk så noen produkter vil være produsert i bare en eller to utgaver.

 

Da jeg fikk sykkel av mine barn på 50års dagen hadde jeg ikke syklet på 30 år, men som det sies har du en gang lært det glemmer du det ikke. Etter det har jeg blitt skikkelig fan av å bruke sykkel.

 

Ideen til sykkelvesken kom etter å ha sett en sykkel med lokk over kurven i fine knalle farger. Stoffbutikker har ofte rester og jeg var så heldig å finne en voksduk i hvitt med eplegrønne marimekkoblomster. Veske ble sydd og jeg var kjempefornøyd. Lite ante jeg da om hva dette skulle føre til.

På siden om produkter kan dere se noe av resultatet og jeg har på en måte endelig fått lov til å gjøre det jeg liker best nemlig å være kreativ.

Firmaet AB-designe ble opprettet og jeg er så heldig å få være med i en gruppe med andre etablerere hvor vi hjelper og støtter hverandre med god hjelp av vår flotte leder Laila Glittenberg laila@glittenberg.no